Välkommen till sidan om Nykarleby församlings Ungdomsverksamhet.
Läs mer om: Grupper | Skriftskolan | Ungdomsbloggen & Aktuellt Kontakt

Vi ordnar en mångsidigt program för unga i församlingen. Här i menyn till vänster kan du navigera dig fram och välja det som du vill veta mera om. Flikarna är indelade enligt de orter där verksamheten hålls, men allt program är till för dig. Oberoende av ort.  Kom ihåg att kolla in vår ungdomsblogg som också uppdateras regelbundet!

Grupper:

Café Droppen - Nykarleby

Café Droppen är en ungdomssamling som ordnas på fredagar (vanligtvis) kl 20.00 i församlings-hemmet i Nykarleby. Vi firar andakt tillsammans, avnjuter någon form av servering och gör något tillsammans.  Välkommen med!

Hjälpledarskolning - Gemensamt

Hjälpledarskolningen är en naturlig fortsättning på skriftskolan. Den ger färdigheter för olika ledaruppgifter inom församlingens barn- och ungdomsarbete. Hjälpledarskolningen startar på hösten och pågår fram till maj. Lektionerna hålls varannan vecka, två lektioner per gång. Vid avklarad hjälpledarskolning får du ett intyg som motsvarar en studievecka (40 h).

Smågrupper

Vi ordnar smågrupper för både flickor och pojkar som träffas ungefär varannan vecka. Ta kon-takt med Tomas eller Frank om du vill veta mer om någon av dessa och vem som leder.

KG = Karagrupp
KFK = Tjejgruppen
Soffgruppen = Snacka och fundera fritt. Alltså en diskussionsgrupp där vi funderar fritt.

Nätet - Munsala

Nätet är församlingens ställe för ungdomar i Munsala, nämligen Prästgården mitt i byn.

Varje fredagskväll har vi ungdo-mssamling på Nätet mellan kl. 19.00-23.00. Nätet är till för alla ungdomar från 7-an och uppåt. Vi har olika program varje gång (t.ex. filmkväll, pizzakväll, spelkväll, etc.) där vi umgås och lär känna varandra och Gud bättre. Sist på kvällen har vi en stilla andakt, med härlig lovsång och bön.

Loftet - Jeppo

Loftet är församlingens ställe för ungdomar i Jeppo. På försam-lingshemmets vind (ingång från baksidan), så hålls ungdoms-samlingar varje torsdag kl. 18.30-22.00, för ungdomar i 7an och uppåt.

På Loftet hittar vi på olika grejer i fin gemenskap; vi lagar mat, ser på film, spelar pingis och säll-skapsspel, funderar på allt mellan himmel och jord.

Vi strävar efter att lära känna Jesus bättre och att dela den kristna gemenskapen med var-andra och avslutar kvällen med en andakt, lovsång och bön.

Varmt välkommen med!