Nykarleby församling tillhör Borgå stift och till Finlands evangelisk-lutherska kyrka. Församlingens kansli finns i kyrkoherdeämbetet, Gustav Adolfsgatan 5, Nykarleby.

Kapellförsamlingarna är belägna dels i Munsala och dels  i  Jeppo. Aktiviteter och gudstjänster hålls regelbundet i våra tre kyrkor, församlingshem och övriga lokaler. Välkommen att delta där du bor och/eller där du befinner dig.
Kontaktuppgifter till pastorskanslierna finner du "HÄR" och till personalen "HÄR".

Genom att klicka på områdesrubrikerna nedan, kan Ni läsa mer om respektive delområde. >> Suomeksi, klikkaa tästä!  For English, click here! <<

Nykarleby Område    Munsala Kapellförsamling    Jeppo Kapellförsamling

OBS - Faktureringsadressen är:

Kyrkans servicecentral / Nykarleby församling

++3147++

PB 378

00026 Basware

OBS! Inga LEVERANSER till ovanstående faktureringsadress

- leverans till kansliernas adresser!

>> Söndagsskolstart i Jeppo fh 24.9 kl. 10. Söndagsskola ordnas varje söndag kl. 10 utom vid familjegudstjänst (t.ex. 1.10 familjegudstjänst)

>> Körstarter:
Munsala projektkör tisdagar (från 12.9) kl. 17-19 i Munsala fh
Nykarleby kyrkokör onsdagar (från 13.9) kl. 19-21 i Nykarleby fh
Jeppo kyrkokör startar onsdag 27.9 kl. 19 i Jeppo fh

>> Ny projektkör startar tisdag 19.9 kl. 19 i Nykarleby fh! Körledare David Hellman. Gemensam för hela församlingen, alla intresserade välkomna!

>> Barnverksamheten har startat: Mera info HÄR.

>> Nya skriftskolor startar 24.9 i Nykarleby och 1.10 i Munsala och Jeppo. Läs mera om skriftskolorna HÄR.

>> Församlingsbladet 3-2017 (sep-nov) har utkommit. Om du inte har fått det så kan du hämta ett från något av församlingshemmen. HÄR kan du läsa församlingsbladet i digitalt format!

Helgens evenemang - Viikonlopun tapahtumat

Fredag 22.9
- kl 19 Lovsång och förbönskväll i Nykarleby fh. Gäst Bosse Alvin.

Lördag 23.9 Skördeförsäljning & missionskväll i Nkby fh

- kl 17 Missionsmiddag med nepaleisk mat i Nykarleby fh. Pris 10 €/pers, max 25 €/familj.

- kl 19 Framtid och hopp missionskväll om Nepal i Nykarleby fh med Camilla Skrifvars-Koskinen

Söndag 24.9

- kl 11 Högmässa i Munsala kyrka, Sundstén, Ringwall. Pedersöre prosteris dag för funktionshindrade. Efteråt kyrklunch och program i Munsala fh.

- kl 18 Kvällsgudstjänst i Jeppo fh, Östman, Lönnqvist

- kl 18 Kvällsgudstjänst i Nykarleby kyrka, Edman, Ringwall, sång av ungdomar. Ny skriftskola startar.

- kl 18 Lovsång och förbön i Hirvlax baptistkyrka, Frank Nylund

_________________________________________________

Klicka på miniatyrerna för att komma till Kyrkans chatt & Dagens bibelord.