Skriftskolan i Munsala & Jeppo:

Skriftskollektion hålls efter skolan, torsdag 19.4 kl. 14.30-16.30 i Nykarleby församlingshem. Denna tid meddelas också via sms och epost till konfirmander och föräldrar.

Ännu en skriftskollektion och föräldrasamling inför lägret hålls i maj.

OBS! Ifall du som konfirmand eller förälder INTE får sms/epost om skriftskolan, vänligen kontakta Ulf Sundstén på nedanstående epost eller telefonnummer.

Obligatorisk närvaro vid alla tillfällen. Eventuell frånvaro ska meddelas till ungdomsledaren eller någon av prästerna, i så fall utförs extra uppgifter.

Konfirmation ordnas söndag 17 juni 2018

kl. 10 i Jeppo kyrka och

kl. 13 i Munsala kyrka

Mvh tf ungdomsledare Emma Mård, kaplan Ulf Sundstén och kaplan Henrik Östman

--------------------------------------------------------------------------

Välkommen till skriftskolans samlingar och undervisning!

Kaplan Ulf Sundstén
Tfn +358 40 868 7046
Facebook: ”Kaplan Ulf Sundstén”

Kaplan Henrik Östman