Missionskretsarna samlas under vinterhalvåret i församlingshem, bönehus och hem. Vi håller andakt, läser brev från olika missionärer, samtalar och har kanske sticksömmen med.

Nykarleby församlingshem: Kenya missionen varje måndag kl 18, med en inbjuden gäst.

PROGRAM VÅRTERMINEN 2018

12

Missionsafton. David Forsblom.

19

Missionsafton. Tua och Torsten Sandell.

26

Passionsandakt i kyrkan.

2

Påskfest kl 14, Marcus Jakobsson, Mats Edman och Luthersalens musikgrupp.

9

Missionsafton, Eva och Ove Gädda.

16

Missionsafton, Timo Saitajoki.

23

Missionsafton. Gustav Åbonde.

30

Valborgsmässosamling i Söderby kl 19. André Djupsjöbacka och Jouni Sinisalo. Avfärd från Nykarleby förs.hem kl. 18.

7

Terminsavslutning. Åke Lillas.

VÄLKOMMEN MED!

Nykarleby församlingshem: Missionssyförening / FMS Mission varannan tisdag kl 13 (ojämna veckor). Ledare är Gun-Lis Smeds.

Socklot bönehus: Missionskrets varannan måndag kl 13. Ledare är Gun-Lis Smeds.

Forsby missionskrets samlas varannan vecka i Forsby byagård eller i ett hem. Se annonsering. Ledare är Ann-Christine Löv.

Markby missionskrets samlas 1-2 gånger per termin i olika hem. Program, se annonsering.

Jeppo: Missionssymöten varje torsdag i bönehuset kl. 13:00. Ledare: Astrid Åbacka.

Pensala: Missionscafé i bönehuset ca 1 g/mån med inbjuden gäst. Ledare: Kent Nygård (SLEF:s avdelningsordförande).

Munsala: Missionssymöte i prästgården varannan vecka (ojämna veckor). Ledare: Elin Nylund / Monica Borgmästars. Start 24.1.