Loftet

Loftet är församlingens ställe för ungdomar i Jeppo. På församlingshemmets vind (ingång från baksidan), så hålls ungdomssamlingar varje torsdag kl. 18.30-22.00, för ungdomar i 7an och uppåt.

På Loftet hittar vi på olika grejer i fin gemenskap; vi lagar mat, ser på film, spelar pingis och sällskapsspel, funderar på allt mellan himmel och jord.

Vi strävar efter att lära känna Jesus bättre och att dela den kristna gemenskapen med varandra och avslutar kvällen med en andakt, lovsång och bön.

Varmt välkommen med!

”Det bud jag gav dem var detta: ”Lyssna till min röst, så skall jag vara er Gud och ni skall vara mitt folk. Vandra i allt på den väg som jag befaller er, så skall det gå er väl.” Jer 7:23

Ungdomsråd

I vår startar ett Ungdomsråd i Jeppo kapellförsamling för ungdomar i årskurs 9 och uppåt. Vi funderar på verksamhet för ungdomar i församlingen, planerar och genomför olika projekt.

I Ungdomsrådet har Du en chans att göra din röst hörd i församlingen, påverka och känna dig delaktig genom att få olika uppgifter, eller dra de projekt vi kommer överens om att starta.

Det kan vara t.ex. ungdomskvällar, utfärder, innebandymatcher mot andra församlingar, hajker, övernattningar, Kaktus-ungdomssamlingar (gemensam ungdomssamling för Munsala, Jeppo och Nykarleby), ung gudstjänster, med mera.

För mer information: Nykarleby församlings ungdomsledare i Jeppo, Johanna Häggblom och Frank Nylund

Johanna (040 8687056)
Frank (040 8687057)