Hjälpledarskolning

Ny hjälpledarskolning på gång. Nästa tillfälle är på  torsdagen den 9.1 i "Fisken" på Nykarleby församlilngshem. Kontakta ungdomsledarna för mera information

Hjälpledarskolningen är till för dig som har konfirmerats och som tyckte att bl.a. Rippilägret var roligt och gärna skulle vilja vara hjälpledare själv på läger, eller bara annars vill vara med.

Skolningen är också till för att utrusta dig med verktyg för att leda ungdomar och barn, och under året i hjälpledarskolningen lär du känna dig själv bättre och hur du fungerar som ledare.

Näst år slår vi samman Hjälpledarskolningen med Nykarleby och allt hålls i Nykarleby.

Du kan anmäla dig till skolningen på ditt eget Rippiläger eller att kontakta någon av församlingens ungdomsledare