Månadskalender

Terminsbladet

Utvalda annonser!

LIVE STREAMING

Gudstjänsterna från Jeppo kyrka kan man lyssna på direkt över internet.
Kontrollera gudstjänsttider i Kyrkpressen och på webbkalendern.

Starta uppspelningen här:

Om ovanstående inte fungerar kan du försöka med en alternativ spelare.
Direkt länk: http://85.134.34.93:8000/jeppo.m3u

Kommande kvällar med förbön & lovsång:

Fredag 19.1.2018 kl. 19.oo Lovsång och förbön i Nykarleby församlingshem, gäst Christina Harald

Söndag 28.1.2018 kl. 18.00 Lovsång och förbön i Munsala fh, Jonas Ahlsved

Rundbrev från missionärer

Om du, per e-post, vill ta del av de rundbrev som församlingens avtalsmissionärer skriver, kan du kontakta Helena Smeds Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Breven från familjen Andrey och Christina Heikkilä  i Ryssland, sänds ut via Finska Missionssällskapet. Breven från Ingrid Jern, samt Mona och Alf Wallin (Kenya) sänds ut via Svenska lutherska evangelieföreningens mission.

Dessutom sänder missionsorganisationerna information om de projekt som församlingen understöder i Nepal, Pakistan och Kenya.

--------------------------------------------------------------------------------------------

Församlingens facebook-sidor:

Nykarleby församling (Gemensamt)