Månadskalender

Terminsbladet

Utvalda annonser!

LIVE STREAMING

Gudstjänsterna från Jeppo kyrka kan man lyssna på direkt över internet.
Kontrollera gudstjänsttider i Kyrkpressen och på webbkalendern.

Starta uppspelningen här:

Om ovanstående inte fungerar kan du försöka med en alternativ spelare.
Direkt länk: http://85.134.34.93:8000/jeppo.m3u

Kommande kvällar med förbön & lovsång:

Fredag 22.9 kl. 19.oo Lovsång och förbön i Nykarleby församlingshem, gäst Bo "Bosse" Alvin

Söndag 24.9 kl. 18.00 Lovsång och förbön i Hirvlax baptistkyrka, gäst Frank Nylund

Söndag 19.11 kl. 18.00 Life-gudstjänst med nattvard i Jeppo kyrka

Rundbrev från missionärer

Om du, per e-post, vill ta del av de rundbrev som församlingens avtalsmissionärer skriver, kan du kontakta Helena Smeds Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Breven från familjen Andrey och Christina Heikkilä  i Ryssland, sänds ut via Finska Missionssällskapet. Breven från Ingrid Jern, samt Mona och Alf Wallin (Kenya) sänds ut via Svenska lutherska evangelieföreningens mission.

Dessutom sänder missionsorganisationerna information om de projekt som församlingen understöder i Nepal, Pakistan och Kenya.

--------------------------------------------------------------------------------------------

Församlingens facebook-sidor:

Nykarleby församling (Gemensamt)